Mere om oplevelsen

OBS! Hvis du ikke er bosat i Danmark, bedes du benytte postnummeret 2300 Lyngby, når du bestiller dine billetter, da vores billetsystem ikke er sat op til udenlandske adresser.

OBS! FDM Jyllandsringen har ikke en campingplads mere, men du har nu mulighed for at bestille en "lejrplads" hvor du kan overnatte hele weekenden fra den 5. oktober til den 8. oktober. Adgang fra fredag kl 12. Man kan ikke selv vælge placeringen af lejrpladsen. Prisen er ikke pr. person, men pr. lejrplads. Så hvis I kommer to personer, skal I kun købe én lejrplads. Der er kun plads til én vogn, ét telt eller camper pr. plads.

VIGTIGT! Børn under 12 år kræver ingen entrébillet for at komme ind, men søndag den 7. oktober kræver det pladsbillet - også til børn - for at tilgå tribunerne.

Til søndag kan der tilkøbes siddepladser på VIP Tribune, som er placeret i RØDT område, ståtribune som er placeret i GULT område eller stoletribune, som er placeret i LILLA område.

NU SKAL MESTEREN FINDES

Årets sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship ender i et brag af en afslutning. Det er Yokohama DM-Finalen på FDM Jyllandsringen, som køres i den første oktober-weekend, og hvor det skal afgøres, hvem der tager de forskellige titler. Det bliver et efterårsløb, og der er nærmest garanti for, at kørerne blive udsat for udfordringer, som de måske ikke har haft tidligere på sæsonen.

Klasser på programmet:
MASCOT Danish Thundersport Championship/NTCC
Formel 4
DS3 Cup
Yokohama 1600 Challenge
Yokohama Super Cup
Special Saloon Car
Road Racing-klasser

Program:
Hovedindgangen åbner kl. 8:00.
Lørdag: Aktiviteter på banen 9.00-18.00.
Søndag: Aktiviteter på banen 10.00-18.00.

Husk at logge ind for at få din medlemsfordel.