Mere om oplevelsen

OBS! Du kan ikke selv vælge pladserne til koncerten i Kolding. FDM fordeler og eftersender de fysiske billetter pr. post til koncerten. Billetterne til showet i Kolding er A-billetter, og FDMs allokationer er: Gulv, midt, række 16 og 17 samt række 18. 

THE WHITNEY HOUSTEN SHOW - THE GREATEST LOVE OF ALL

Oplev Whitney Houstons 20 mest populære sange i selskab med live band og dans. Du vil bl.a. opleve I Will Always Love You', oglsquo;I'm Every Woman' og I Wanna Dance With Somebody.

Sangene bliver leveret af sangerinden Belinda Davids, der selv er stor fan af Whitney Houston og har været det lige fra barnsben. Belinda Davids er fra Port Elizabeth, Sydafrika. Hun udgav sin første plade i 90'erne, hvor en af hendes singler kom til tops i Sydafrika og lå nr. 1 i 6 uger. Hun har efterfølgende rejst og optrådt med cover numre i Dubai, London og Hong Kong. Hun har også åbnet mange store internationale shows, når de besøgte Sydafrika, her i blandt Michael Jackson's "History Tour".

Efter at have rejst i mange år valgte Belinda Davids at tage til Los Angeles for at genoptage solo karrieren. Hendes fascination af Whitney Houston er dog aldrig forsvundet, og Belinda Davids står nu klar til at indtage scenen i Whitney Houstons ånd.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af billetter til koncerten i København. Billetten sælges gennem ekstern partner, Ticketmaster, til koncerten i København, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.