Mere om oplevelsen

Show, 4-retters middag og natklub - alt under ét tag.

Gå ind på Wallmans hjemmeside og find den dato og billetkategori, som du er interesseret i. Ring derefter på det ovenstående nummer for at bestille billetter. Husk at oplyse dit medlemsnummer samt koden: "FDM 2016". 

Wallmans tilbyder en udsøgt 4-retters middag med storslået underholdninger i magiske omgivelser, så tag med på en forførende rejse sammen med vennerne, kollegerne eller familien.

SHOWET FLASHBACK

Imens det nye show FLASHBACK udspiller sig under den smukke kuppel, serveres aftenens 4-retters menu. Giv slip og tag med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og fascinerende akrobatik fylder aftenen og cirkussalen.

I får en unik totaloplevelse, som kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez.

Mellem hvert nummer er der pause, så der er tid til hyggesnak. FLASHBACK er et internationalt show* på engelsk og kan derfor nydes af alle.

I kan også opleve den svenske stjerne Maryanne, som har betaget publikummer i mange år med sine ekstraordinære og farlige kunster med ild og skarpe objekter.

En bragende finale afslutter aftenen, hvor I bliver præsenteret for et rent FLASHBACK med musikalske højdepunkter fra 80'erne og 90'erne. I vil få svært ved at sidde stille og snart er der gang i festen i Københavns største natklub. 

Showet spiller torsdag-lørdag fra 19.august 2016 til midten af juni 2017.
Vær opmærksom på, at priserne varierer efter hvilken priskategori, du vælger. Linket til Wallmans hjemmeside kan du finde her på siden. 

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

EN HISTORISK BYGNING
Wallmans Cirkusbygningen byder jer velkommen til endnu en forrygende sæson, hvor Cirkusbygningens 130 års jubilæum også skal fejres. Cirkusbygningen har været berømt for at huse al mulig underholdning fra hele verden og er stolte af at kunne videreføre den unikke bygnings arv. Gennem de sidste 12 år har Wallmans givet både danske og internationale gæster lyst til at danse hele vejen hjem gennem Københavns gader efter en magisk aften ude.

Derfor er årets åbningsnummer også en hyldest til Cirkusbygningens 130 år samt alle de cirkusartister, som har haft deres gang i Cirkusbygningen.

Wallmans har haft til huse i Cirkusbygningen siden 2004, og Wallmans har mere end 70.000 gæster årligt.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
 FDM er alene formidler af salget af denne billet. Billetten sælges gennem ekstern partner Wallmans Cirkusbygningen, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde