Mere om oplevelsen

Gå ind på Wallmans hjemmeside og find den dato og billetkategori, som du er interesseret i. Ring derefter på det ovenstående nummer for at bestille billetter. Husk at oplyse dit medlemsnummer samt koden: "FDM 2017". 

I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

ENTOURAGE
Showet ENTOURAGE åbner med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse, og senere ærer Wallmans nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie, i et særligt hyldestnummer.

FRA FRANSK CABERET TIL H.C ANDERSEN
Wallmans tager også en rejse både til den forførende franske cabaret med glitrende kostumer og overdådig scenografi og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

FANTASTISK AKROBATIK OG UNDERHOLDENDE ARTISTERI
ENTOURAGE byder også på fantastisk akrobatik og artisteri! Glæd dig til en finsk linedanser og et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke langt oppe under Cirkussalens kuppel. Oplev også et spændende cirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

MADONNA FINALE
Aftenen kulminerer i en forrygende finale med 'the Queen of Pop': Madonna. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Showet ENTOURAGE spiller torsdag - lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger.

Vær opmærksom på, at priserne varierer efter hvilken priskategori, du vælger. Linket til Wallmans hjemmeside kan du finde her på siden. 

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

EN HISTORISK BYGNING
Wallmans Cirkusbygningen byder jer velkommen til endnu en forrygende sæson. Cirkusbygningen har været berømt for at huse al mulig underholdning fra hele verden og er stolte af at kunne videreføre den unikke bygnings arv. Gennem de sidste 13 år har Wallmans givet både danske og internationale gæster lyst til at danse hele vejen hjem gennem Københavns gader efter en magisk aften ude.

Wallmans har haft til huse i Cirkusbygningen siden 2004, og Wallmans har mere end 70.000 gæster årligt.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af denne billet. Billetten sælges gennem ekstern partner Wallmans Cirkusbygningen, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde