Mere om oplevelsen

OBS! Entrébilletter og Turbånd gælder både for voksne og børn (over 90 cm). Børn under 90 cm har fri adgang og fri adgang til forlystelserne.

I hele efterårsferien fra den 14. til den 22. oktober kan du opleve Halloween i Tivoli Friheden. Kom til (u)hygge for hele familien, når den hyggelige park bliver omdannet til hjemsted for hekse, spøgelser, monstre og hundredevis af edderkopper.

TIVOLI FRIHEDEN
I Tivoli Friheden finder du ikke mindre end 31 forlystelser, boder, spil, legepladser og meget mere. Der er noget for hele familien - både børn og voksne.

Prøv 5D biografen, hvor I har mulighed for at prøve det ultimative film-spil i 5D! Eller giv adrenalinet frit løb i Danmarks vildeste rutsjebane, Cobra. De mindste kan prøve Abekatten, som er en sjov gyngetur helt op under trækronerne, eller de kan lære at køre med Bille Bys Køreskole, hvor de kan få lov til at køre bil som i den rigtige trafik.

Udover en masse sjove forlystelser, inviterer Tivoli Friheden også til Fed Fredag, hvor store danske kunstnere igennem sommermåneder optræder og giver jer en brag af en koncert!

For Tivoli Frihedens åbningstider, se linket til Tivoli Frihedens hjemmeside her på siden.  

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.