Mere om oplevelsen

OBS! Entrébilletter gælder både for voksne og børn (over 90 cm). Børn under 90 cm har fri adgang og fri adgang til forlystelserne.

JUL I TIVOLI FRIHEDEN
Skal du have julelys i øjnene i år, så læg vejen forbi Tivoli Friheden, der igen i år inviterer indenfor til et magisk juleland spækket med over 300.000 julelys, julemandens værksted, julekor, juleboder, jule-kulinariske oplevelser fra Kødbyens Mad og Marked og Danmarks måske højeste juletræ af lys.

Glæd jer til at kunne spadsere igennem en 70 meter lang lystunnel med 50.000 LED-lys.
Oplev mere end 16 kilometer juleranker, som pryder parken. Tivoli Friheden har opsat mere end 3000 udendørs julekugler, som får parken til at funkle og vækker julestemningen hos store og små.

Når lækkersulten melder sig kan du se frem til at besøge en hel bodeby med klassiske julelækkerier og med spændende julemad fra Kødbyens Mad og Marked.

Nyd disse lækkerier imens du kigger på masser af gaveartikler og juleting, som du også finder i de hyggelige nybyggede boder.

TIVOLI FRIHEDEN
I Tivoli Friheden finder du ikke mindre end 31 forlystelser, boder, spil, legepladser og meget mere. Der er noget for hele familien - både børn og voksne.

Prøv 5D biografen, hvor I har mulighed for at prøve det ultimative film-spil i 5D! Eller giv adrenalinet frit løb i Danmarks vildeste rutsjebane, Cobra. De mindste kan prøve Abekatten, som er en sjov gyngetur helt op under trækronerne, eller de kan lære at køre med Bille Bys Køreskole, hvor de kan få lov til at køre bil som i den rigtige trafik.

Udover en masse sjove forlystelser, inviterer Tivoli Friheden også til Fed Fredag, hvor store danske kunstnere igennem sommermåneder optræder og giver jer en brag af en koncert!

For Tivoli Frihedens åbningstider, se linket til Tivoli Frihedens hjemmeside her på siden. Tivoli Friheden har åbent på udvalgte dage fra 11. november til 30. december 2017.  

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.