Mere om oplevelsen

OBS! Billetterne til begge forestillinger er A-billetter.
Du kan ikke selv vælge pladserne til forestillingen i Forum. FDM fordeler og eftersender billetterne til forestillingen.

Svanesøen i Forum:
FDM's allokationer til forestillingen i Forum er:
- Terasse, midtfor, række 1-3.

Svanesøen i Ringsted:
Billetten til forestillingen inkluderer en drink (øl, vand, vin, kaffe/the) i Ringsted Kongrescenters bar i foyeren inden forestillingen.

SVANESØEN
Tag med FDM og oplev den klassiske ballet 'Svanesøen', opført af Russian National Ballet Moscow, som har stjerne-solister fra Bolshoi-Balletten.

Historien om den fortryllede svaneprinsesse danner rammen om aftenens forestilling. Ægte kærlighed - det er det eneste, der kan løfte den onde trolddom, som prinsessen er underlagt. Det ser derfor lyst ud for den forbandede prinsesse, da den unge Prins Sigfried drages af hendes mystik. Dog vil den ondskabsfulde troldmand gøre alt, hvad han kan for at splitte de to unge forelskede. 

Den verdensomspændende turné har skabt stor succes i hele verden, og stifter, kunstner og instruktør Sergei Radchenkow har i en årrække været partner med den berømte Prima ballerina, Maja Plissezkaja.

Med hele 30 dansere på scenen vil man opleve Svanesøen, som den var tænkt til de traditionelle toner fra Tjajkovskijs musik. Tjajkovskijs skrev stykket tilbage i 1877, og den dag i dag, er balletten stadig lige populær.

Gå ikke glip af denne smukke balletforestilling med FDM.