Mere om oplevelsen

OBS! Billetterne til disse koncerter er A-billetter.
Billetten til koncerten i Tivoli Congress Center inkluderer ét glas vin samt meet and greet med Stig Rossen.
Program: 
Kl. 19: Meet and greet. Når I ankommer til Tivoli Congress Center, skal I henvende jer i baren med jeres billet, hvorefter I får udleveret jeres glas vin. Herefter er der meet and greet i selve kongressalen - der vil være skiltet. Meet and greet varer cirka 30 minutter.
Selve koncerten begynder kl. 20. 

Billetten til Ringsted inkluderer en drink (øl, vand, vin, kaffe/the) i Ringsted Kongrescenters bar i foyeren inden koncerten.

STIG ROSSEN JULEKONCERT

Oplev når Stig Rossen endnu engang starter julen og spreder julestemning. Årets gæstesolist er i år Nanna Rossen.

Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange og med orkester og kor i den sædvanlige stemningsfulde udgave, kan I godt begynde at glæde jer. 

Du kan blandt andet opleve de smukke sange som "En stjerne skinner i nat' og 'Glade Jul', inden hele salen traditionen tro, rejser sig og sammen med Stig Rossen synger julen ind med salmen 'Dejlig er jorden'.

Gå ikke glip af denne skønne julekoncert, som bringer jer gennem et par meget hyggelige og festlige timer i selskab med en af Danmarks bedste sangere.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af billetterne til koncerten i Tivoli Congress Center. Billetten sælges gennem ekstern partner, Ticketmaster, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.
.