Mere om oplevelsen

OBS! Man skal kunne fremvise FDM-medlemskort ved ankomst til Sommerland Sjælland.

I hele juli har Sommerland Sjælland besøg af Cirkus Mascot, der har slået teltet op i parken og byder gæsterne indenfor to gange om dagen til en gratis cirkusforestilling kl. 14.00 og kl. 16.00.

Pak familien og picnictæppet og tag på en afslappet sjov tur for børn, bedsteforældre og forældre. Lad bilen finde Odsherred, mærk tiden stå stille i den friske luft, og kør til Sommerland Sjælland med god plads omkring jer, så I kan tage den med ro sammen.

FORLYSTELSER TIL ALLE ALDRE I SOMMERLAND SJÆLLAND

Der er et væld af aktiviteter for hele familien i Sommerland Sjælland. Parken har mere end 60 aktiviteter for hele familien.   

De mindste kan give sig i kast med Minilegelandet, hvor de har mulighed for at udfordre og prøve grænser af. De kan prøve minigravmaskiner, Solborgen eller Minicowboybyen. Mens de mindste tumler rundt, kan I tage et hvil ved de borde/bænke og græsområder, som ligger nær legepladserne.
De mindste kan også prøve trafikbanen MINI-biler, hvor de kan træne vejskilte og regler, og som vil give de mindste mod på trafikken.

De friske kan tage en klatretur i Klatrefidusen, der er hele 10 meter, og som vil få familiens aktivitetsniveau i vejret. I Klatrefidusen har du en sele foran dig i en skinne, hvor du kan bevæge dig ud på forskellige forhindringer som hængebroer, rebbaner og 'gå på line'.

Sommerland Sjælland har også forlystelser, hvor både de yngre og ældre søskende kan få et sus i maven. I looprutsjebanen Vildkatten vil håret komme til at hænge nedad, når I suser gennem loopet. I kan også prøve Det Løse Hjul, som er en form for bil, som drejer rundt om sin egen akse. Det betyder, at du også hele tiden skal orientere dig om placeringen af de øvrige løse hjul på banen.

I kan også prøve Sommerland Sjællands Simulator-inator, som tager biografoplevelsen til et helt nyt niveau, når biografen kombinerer 3D med effekter som røg, skum, vand og mulighed for at opleve det frie svæv. Stå ansigt til ansigt med en dinosaur eller mærk g-kræfterne, når du brager afsted med 340 kilometer i timen i en flyvemaskine.

I kan også tage en rolig stund hos de søde dyr på, som bor på Farmen i Sommerland Sjælland. I kan besøge gedefolden med klappegeder, eller I kan hilse på Sommerland Sjællands får, køer, grise, høns og kalkuner. I kan også opleve Kaninøen, hvor kaninerne hopper rundt og har bygget deres helt egne hulesystemer i øen.   
Hvis I har en sød tand, kan I også besøge Bolsjeværkstedet, hvor I kan købe jeres egen bolsjemasse og forme jeres egne slikkepinde. I har også mulighed for at se, hvordan produktionen af bolsjemassen foregår flere gange om dagen.

Sommerland Sjælland har også Danmarks største vandland, Den Blå Lagune, så husk badetøjet til en dukkert og vilde vandbaner. Til de yngste er der rolige børnebassiner, mens vovehalsene kan kaste sig ud i hele 5 store vandrutsjebaner.

Få en skøn dag med hele familien i Sommerland Sjælland.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Se linket her på siden for Sommerland Sjællands åbningstider.

Børn under 3 år har fri entre.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat, så du kan få rabat på din entrebillet til Sommerland Sjælland.