Mere om oplevelsen

OBS! Billetterne til denne forestilling er A-billetter. Det er muligt at købe billigere billetter til unge under 25 år.
Billetten giver gratis adgang til forlystelserne fra kl. 17.00, hvor Tivoli åbner, grundet lysfest, hvor alle forlystelser er gratis.

Program for aftenen:

Kl. 19.00: Forestillingen begynder.

Kl. 21.30: Meet and greet - Efter forestillingen er der et eksklusivt meet and greet med instruktøren af skatteøen samt et par af skuespillerne i salen kun for FDM's medlemmer.

SKATTEØEN

Vi befinder os i 1700-tallets England, hvor den gamle sørøverkaptajn Bill Bones har slået sig ned på kroen Admiral Benbow, som bestyres af Mrs. Hawkins og hendes søn, Jim. Med sig har den gamle søulk en mystisk skibskiste, som mange gerne vil have fingre i. Kisten gemmer nemlig på et gammelt kort, der viser vej til Kaptajn Flints hemmelige skat, fyldt med guld og ædelstene.

Det lykkes Jim at få fat i kortet for næsen af kaptajnens gamle skibskammerater, og sammen med sine venner, godsejer Trelawney og doktor Livesey, forbereder han nu en rejse over Atlanten på skibet Hispaniola, med kurs mod Skatteøen. Hvad de ikke ved er, at der blandt skibets besætning er et helt slæng af blodtørstige sørøvere - anført af den snu John Silver.

Jim, godsejeren og doktoren hvirvles nu ind i et hæsblæsende eventyr i jagten på den store skat

PRAKTISKE INFORMATIONER
- Forestillingen varer cirka 2,5 time inkl. pause
- Forestillingen anbefales for børn fra 5 år.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af billetten. Billetten sælges gennem eksterne partner, Ticketmaster, og denne er ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.