Mere om oplevelsen

Tilmelding:
- Du tilmelder dig ved at skrive en mail til på bem@fdm.dk.
- I mailen skal du angive: Navn, FDM-medlemsnummer, mailadresse samt hvilke løb, du ønsker at deltage i.

Priser for de forskellige sløjfer:

- Den Gode (30 km): Sløjfe 1 (Normalpris: 149 kr., FDM-pris: 99 kr)
- Den Onde (90 km): Sløjfe 1 + sløjfe 2 (Normalpris 225 kr., FDM-pris: 175 kr.)
- Den Grusomme (105 km): Sløjfe 1 + sløjfe 2 + sløjfe 3 (Normalpris 249 kr., FDM-pris: 199 kr.)

SILKEBORG CYCLE CHALLENGE
I anledning af Silkeborg IF's 100 års jubilæum i 2017 er SIF Cykling og DGI Midtjylland gået sammen om at arrangere et stort motionscykelløb i Silkeborg under navnet Silkeborg Cycle Challenge.

Ruterne er lavet, så familien kan få en oplevelse sammen på Den Gode, den mere erfarne cykelmotionist kan prøve sig af på Den Onde, mens dig med hang til udfordringer kan tage kampen op med Den Grusomme.

Praktiske oplysninger om de forskellige sløjfer:

"Den gode": Her kan hele familien kan være med. Der køres på gode veje uden væsentlige højdemeter i umiddelbar nærhed af Silkeborg by. Her køres én sløjfe, og deltagerne ender tilbage på Jyllandsringen. Den gode er samtidig første sløjfe for de, som har mod på længere ruter.

"Den onde": Her starter man ud med 'den gode' sløjfe og vender tilbage til FDM Jyllandsringen. Herefter det gør løs på anden sløjfe i Søhøjlandets bakker.

"Den grusomme": Her har man de to første sløjfer med, inden den tredje og hårdeste sløjfe skal gennemføres. Her afsluttes løbet virkelig med manér. Efter rytterne har rundet Jyllandsringen to gange, ledes de ud i meget bakket terræn, mens tredje sløje også bliver krydret af passager med grusvejspavéer, hvor selv de stærkeste ryttere bliver udfordret.

Det er ikke tilladt at køre med TRI-styr, og alle skal have cykelhjelm på.

Læs de praktiske oplysninger, program og regler her: https://www.dgi.dk/cykling/landevejscykling/cykelloeb/silkeborg-cycle-ch...