Mere om oplevelsen

VIGTIGT! Navn og adresse på alle deltagere skal oplyses ved bestillingen af billetter. Disse oplysninger vil blive givet videre til Politigården. Ved ankomst til Politigården skal der fremvises gyldigt billede-ID (pas eller kørekort). Ellers er det ikke muligt at deltage i rundvisningen.

DEN LEGENDARISKE POLITIGÅRD
Kom med på en spændende rundvisning i Københavns legendariske politigård. Politigården er en nyklassicistisk bygning, der nærmest blev klimakset af klassicismens genkomst. Byggeriet blev påbegyndt i 1918 og stod færdigt ved årsskiftet 1923-1924, og den officielle indvielse fandt sted den 30. marts 1924. Det var H. Kampmann, H.J. Kampmann, Aa. Rafn og H. Jacobsen, der var arkitekterne bag.

Fra gadesiden er bygningen meget plan og udstråler en dyster højtidelighed og geometrisk strenghed.

Alle rundvisninger varetages af nuværende og pensionerede betjente, der alle har haft deres daglige gang på Politigården. 

Mødested for rundvisningen er hovedindgangen ved Politigården kl. 16.50. Rundvisningen starter præcist kl. 17. 

Efter rundvisningen er der ca. 10 minutters gang til Nimb, hvor der kl. 19.15 serveres en to-retters menu (hovedret og dessert) inkl. 1 glas vin i Nimb Vinotek.

Nimb er beliggende på Bernstorffsgade 5, 1577 København V.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
Københavns Politigård er hovedsæde for Københavns Politi, og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysning kan finde sted med kort varsel. Derudover forbeholder FDM sig mulighed for aflysning/sammenlægning af grupper i tilfælde af for få tilmeldte.