Mere om oplevelsen

Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen kan i 2017 opleves sammen igen. Denne gang i 'Ingen Panik!', et live comedy show, der klæder dem af - igen, vil nogen måske tænke - men her uden at gemme sig bag roller og facader. Det bliver showet, hvor de tre skuespillere og komikere træder i karakter som sig selv. Og ligesom de mange andre gange vi har oplevet dem sammen, kan det kun gå galt, rigtig galt på den rigtig sjove måde.
 
Det bliver et grænseoverskridende morsomt show uden nogen fjerde væg, hvor publikum skal forberede sig på at komme meget tæt på. For der bliver ikke lagt nogen fingre imellem, lover de om showet, der afslører det endnu mere skøre liv bag de skøre roller.

'Ingen Panik!' bliver mere af dét og oplevelsen af den 'ægte vare'. For denne gang gør Lyby, Kopernikus og Berthelsen sig selv til ofre for morskaben, når de udleverer deres livsvisdom på scenen med et teatralsk lag og et yderst komisk twist.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af billetter. Billetten sælges gennem ekstern partner, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.