Mere om oplevelsen

Du kan vælge at komme på rundvisning kl. 10.30 eller kl. 11.30. Rundvisningen tager cirka en time.

Kl. 12.30 vil der være frokost på Postgaarden, hvor der vil blive serveret følgende menu:

Forret - Et glas hvidvin samt koldstegt kammusling med salat, æble og fennikel.
Hovedret - Braiseret okse med rødvinssauce, citronbagt kål og nye, danske Lammefjordskartofler
Dessert - Surprice

Mens I nyder maden, kan I opleve den musikalske dame-trio, Den Danske Sangskat, der spiller kendte og elskede klassikere fra 30'erne og 40'erne, når Sara Grabow synger de skønne populære sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Vug med i sædet og få sat vores samtid i perspektiv af sangene fra dengang hvor populærmusikken var intelligent, kreativ, uforudsigelig og med noget på hjerte..

KORSBÆK PÅ BAKKEN
Oplev den særlige stemning fra Lise Nørgaards klassiker "Matador" og besøg Korsbæk på Bakken, hvor du blandet andet kommer ind og ser Varnæs dagligstue, Lauras køkken samt hører sjove historier om både Matador og Korsbæks tilblivelse. Rundvisningen tager jer på en tidsrejse tilbage til 1930'erne, hvor I kan opleve et stykke af Danmarks historie helt tæt på.

Når I besøger Korsbæk på Bakken, får I en helt unik mulighed for at opleve den enestående atmosfære, der er skabt omkring Matadors univers.

Når I skal spise frokost på Postgaarden efter rundvisningen, vil I opleve en mondæn restauration, hvor overtjener Olsen styrer establishmentet med sikker hånd. Restauranten har charmerende lokaler med høje paneler, smukke tapeter og glimtende lysekroner, som vil tage dig tilbage i tiden. I vil få serveret velsmagende og tidstypisk mad fra 1930'erne og 1940'erne, mens I har mulighed for at møde nogle af Korsbæks beboere, som besøger restauranten den dag.  

BUTIKKERNE I KORSBÆK
Når arrangementet er slut, kan I slentre en tur ned af Algade, hvor I kan gå på opdagelse i de små specialforretninger. Hos Helge Hansen kan du købe friskmalet kaffe, te, pastiller og andre udsøgte delikatesser. I kan også nyde duften af friskbagt bagværk i Andelsbageriet, hvor I blandt andet kan købe en lækker, fyldt mariebolle eller måske et stykke kringle. Hvis skægget trænger til at blive trimmet, kan man få en rigtig barbering med skum og kniv hos Frisør Mester Nicolaisen.
I Korsbæk butikken kan I købe særlige og udvalgte ting fra tidsperioden og fra serien Matador, og på hylderne kan I blandt andet finde tinlegetøj, flotte kort, smukt service og en masse andre fine effekter.

PRAKTISKE INFORMATIONER
Vi garanterer, at Korsbæk på Bakken er en hyggelig oplevelse for hele familien. Dog er det ikke muligt at have en barnevogn eller klapvogn med på rundvisning af hensyn til brandsikkerheden. Derudover er adgang i elektrisk kørestol og minicrosser af sikkerhedsmæssige årsager begrænset. Der er således ikke adgang til Katrines Gaard, Hos Varnæs samt i Lauras Køkken med minicrosser.
Korsbæk på Bakken ligger på hovedstrøget Peder Madsens Gang, som er tæt på hovedindgangen ved Bakkens parkeringsplads.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM forbeholder sig mulighed for aflysning/sammenlægning af grupper i tilfælde af for få tilmeldte. 

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.