Mere om oplevelsen

Tag hele familien med i Jesperhus og få rabat på entré som FDM-medlem. Jesperhus er et feriecenter og forlystelsespark med massevis af oplevelser og hjem for det skøre jungledyr Hugo!
Husk at alle forlystelser er gratis, når entréen til Parken er betalt.

OBS. I skal kunne fremvise jeres FDM fordelskort sammen med jeres entrébilletter - ellers vil rabatten blive krævet tilbagebetalt.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN
Kom helt tæt på dyrene i den børnevenlige zoo, som er en kæmpe indendørs jungle på 3000 m2, hvor I kan opleve fritgående aber, papegøjer, leguaner. Flere gange om dagen kan I for eksempel se shows med papegøjerne. I kan også blive dyrepasserens hjælper, hvor I kan hjælpe dyrepasserne med at fodre og træne dyrene.
 
I den 8 hektar store park kan I nyde blomsternes smukke farvespil og lytte til lyden fra de rislende vandfald.
Slip børnene løs i det indendørs Hugoland, hvor børnene kan lege i Ritas Rævehule eller Dellekajs hytte, prøve kræfter med Tarzanstien eller tage en tur i 4D-biografen. Udenfor finder I et dejligt Piratland med karruseller og forlystelser.

OVERNAT I JESPERHUS
Der er flere muligheder for overnatning i Jesperhus. Vi har 143 hytter hvor nogle er tematiseret i Hugostil og andre er alm. A-hytter. Vi har også store huse med plads til to familier. Og naturligvis kan man altid komme med sit eget telt eller campingvogn.
Hvis I bor på Jesperhus feriecenter, kan I frit benytte de fleste aktiviteter. F.eks. Hugos Badeland, aktivitetshallen med sport og leg, fiskesøen, Hugos værksted og meget mere. Andre ting betaler man for. F.eks. bowling, minigolf, havfruesvømning, Piratskole mv.  

Book dit ferieophold på jesperhus.dk og få rabat, når du er medlem af FDM. Spar mindst 500 kr. Brug rabatkoden: 18014. I skal kunne fremvise jeres FDM fordelskort ved ankomst - ellers vil rabatten blive krævet tilbagebetalt. OBS! Ferieopholdet skal koste mindst 2500 kr., skal bookes online og kan ikke kombineres med andre rabatter.

UNDERHOLDNING I LANGE BANER
I kan opleve Jungledyret Hugo og vennerne i forskellige shows gennem sæsonen. Der er tre forestillinger i blomsterparken, to godnatshows og årets store Pirat-show. Piratshowet er en storslået forestilling med action, magi, konkurrencer og musikalske indslag. Læs mere på Jespershus hjemmeside for mere information omkring de enkelte shows.

(Bemærk, at der er forskel på underholdning afhængig af sæson) 

NYHED 2018
Badelandet er blevet tematiseret i ægte Hugo stil og hedder nu Hugos Badeland. Her er både udendørs og indendørs badeland.

Når man bor i Jesperhus, er der fri adgang.  

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.