Mere om oplevelsen

OBS! Priserne for 2018 er vejledende.

Lige siden Jesperhus åbnede i 1966, har Jesperhus elsket børnefamilier! Jesperhus er hjem for det skøre jungledyr Hugo, og der er aktiviteter for hele familien. Husk at alle forlystelser er gratis, når entréen til Parken er betalt.

OBS. I skal kunne fremvise jeres FDM fordelskort sammen med jeres entrébilletter - ellers vil rabatten blive krævet tilbagebetalt.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN
Kom helt tæt på dyrene i den børnevenlige zoo, som er en kæmpe indendørs jungle på 3000 m2, hvor I kan opleve fritgående aber, papegøjer, leguaner. Flere gange om dagen kan I for eksempel se shows med papegøjerne, som er blevet trænet hele vinteren. I kan også blive dyrepasser for en dag, hvor I kan hjælpe dyrepasserne med at fodre og træne dyrene.
 
I kan også gå en fredfyldt gåtur blandt de mange inspirerende blomsterbede i Blomsterparken, hvor Jesperhus har tradition for ægte familiehygge! I den store 8 hektar park kan I nyde blomsternes smukke farvespil og lytte til lyden fra det rislende vand.
Slip børnene løs i det indendørs Hugoland for de mindste, hvor de kan lege i blandt andet Ritas Rævehule eller Dællekajs hytte, tegne eller boltre sig i en kæmpe sandkasse. Udenfor er det muligt for børnene at ride på ponyer, sejle i minibåde, minibiler, rutschebaner og meget mere.
 
Jesperhus har også en 4D-biograf, hvor I får lov til at spille en rolle i en god film. Det er en spændende oplevelse for alle sanser, og i alle filmene vil du blive overrasket, når stolen pludselig bevæger sig, figurerne kommer ud fra skærmen, og stormen rammer dig.

AKTIVITETSHAL
Hvis I bor på Jesperhus feriecenter, kan I frit benytte aktivitetshallen, hvor I finder badmintonbaner, fodboldbaner, bordtennis, to rutschebaner, hoppeborg og spilleautomater.  

UNDERHOLDNING I LANGE BANER
I kan opleve Jungledyret Hugo i hele seks forskellige show gennem sæsonen. Der er tre forestillinger i blomsterparken, to godnatshows og årets store Pirat-show. Piratshowet er en storslået forestilling med action, magi, konkurrencer og musikalske indslag. Læs mere på Jespershus hjemmeside for mere information omkring de enkelte shows.

Husk at alle forlystelser er gratis, når entréen til Parken er betalt.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.