Mere om oplevelsen

Det hele begynder med en bager og hans kone, der er ulykkelige over, at de endnu ikke har fået opfyldt drømmen om at få et barn. En dag får de besøg af den onde heks, der fortæller, at familien er forbandet - og at forbandelsen kan brydes, hvis bagerparret går ind i den mørke eventyrskov og skaffer fem magiske genstande til heksen - først dér kan hun ophæve forbandelsen og opfylde deres største ønske: At få et barn.
 
Spørgsmålet er nu - hvor langt vil bagerparret gå for at få deres inderste ønske opfyldt? Vejen dertil kan være skræmmende og ensom og måske opdager man, at det man drømte om slet ikke levede op til idealet.
 
På deres magiske rejse møder de bl.a. Rødhætte, Askepot, Prinsen og alle de andre velkendte figurer fra Grimms eventyr. Men inde i skoven er tingene ikke altid som man tror - og med en smuk men farlig heks, en kæmpe på krigsstien og en sulten ulv på færde kan alting ske.

I hovedrollerne kommer publikum til at opleve Flemming Enevold, Johannes Nymark, Silke Biranell, Mikkel Vadsholt, Maria Wickman, Joachim Knop, Hanne Uldal, Nicoline Siff Møller, Henrik Launbjerg og et stort ensemble af nye kæmpetalenter, toprutinerede musicalkræfter og når vi hører kæmpen knuse alt på sin vej, er det GHITA NØRBY der lægger stemme til.

 FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af billetten. Billetten sælges gennem ekstern partner, Billetlugen, og denne er ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.