Mere om oplevelsen

OBS! Hvis du ikke er bosat i Danmark, bedes du benytte postnummeret 2300 Lyngby, når du bestiller dine billetter, da vores billetsystem ikke er sat op til udenlandske adresser.

OBS! FDM Jyllandsringen har ikke en campingplads mere, men du har nu mulighed for at bestille en "lejrplads" hvor du kan overnatte hele weekenden fra den 23. august til den 26. august. Adgang fra torsdag kl 12. Man kan ikke selv vælge placeringen af lejrpladsen. Prisen er ikke pr. person, men pr. lejrplads. Så hvis I kommer to personer, skal I kun købe én lejrplads. Der er kun plads til én vogn, ét telt eller camper pr. plads.

VIGTIGT! Børn under 12 år  kræver ingen entrébillet for at komme ind.
Fredag og lørdag kræves ingen billet for at komme på tribunerne, men søndag den 26. august kræver det billet - også til børn - for at tilgå tribunerne.

Til søndag kan der tilkøbes siddepladser på VIP tribune, som er placeret i RØDT område, ståtribune som er placeret i GULT område eller stoletribune, som er placeret i LILLA område. Se banekortet her på siden.
 
GP DANMARK 2018
GP Danmark er et af højdepunkterne i den danske racersæson - og i hvert fald på FDM Jyllandsringens kalender. Over tre dage vil der være masser af race på racerbanen ved Silkeborg, hvor hovedattraktionen bliver årets sjette og næstsidste afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship. Og det bliver et spændende løb, for kampen om DTC-titlerne er nu gået ind i sin afgørende fase.

Klasser er på programmet:

MASCOT Danish Thundersport Championship/NTCC
Formel 4
DS3 Cup
Yokohama 1600 Challenge
Yokohama Super Cup
Special Saloon Car inkl. Norsk GT
Historiske biler 1966-1971 over 1300 cm og Historiske biler 1972-1981
Historiske formelbiler
SuperBike / SuperSport (Road Racing)
Program:

Hovedindgangen åbner kl. 8.00.

Fredag - Aktiviteter på banen 15.00-18.00.
Lørdag - Aktiviteter på banen 9.00-18.00.
Søndag - Aktiviteter på banen 10.00-18.00.

Husk at logge ind for at få FDM-rabat.