Mere om oplevelsen

Racerkører for en stund starter med, at du får en grundig instruktion i banens ideallinier, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået. Herefter bliver du fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko - og så går det ellers løs på banen, hvor du sætter dig bag rattet i din helt egen Scirocco Racer. De første 5 omgange køres efter en pacecar, som viser teknikken og ideallinierne på banen. De næste 5 omgange får du selv lov til at give fuld gas og mærke udfordringerne i at være racerkører.
Efter denne fantastiske oplevelse kommer afslutningen til at foregå i highspeed tempo med en erfaren racer bag rattet. Du bliver passager i en åben, to-sædet Peugeot Spider, og så går det ellers i fuld fart rundt på banen.
 
Sådan ser programmet ud: Velkomst og instruktion i ideallinier, bane, biler, flag og sikkerhed
Omklædning til køredragt, hjelm og racersko
10 omgange i VW Scirocco Racer
2 omgange High Speed tur i Peugeot Spider Racer
Afslutning og udlevering af diplom

Varighed ca. 2 timer
Bilerne:

VW Scirocco - 240 hk - 1050 kg - 6 trins gearkasse m/ 'Formel-1 gearskifte'
En VW Scirocco racer er en ombygget standardvogn, der er udstyret med en 2,0 l turbomotor med 240 hk. Grundet sin ombygning og lave vægt på ca. 1050 kg er den lynhurtig og hurtigere end en Ferrari 360 i gadetrim.

Peugeot Spider - 225 hk - 850 kg - 6 trins gearkasse m/ 'Formel-1 gearskifte'
Peugeot Spideren er en åben 2-sædet racer og er på mange områder bygget op efter de sammen grundlæggende principper som en Le Mans Racer. Turbo- ladet motor og en tophastighed på 250 km/t og 0 - 100 på 6 sek.

Hvem kan deltage:
Racerkører for en stund er for alle med gyldigt kørekort. Man kan tilmelde sig enten som enkeltpersoner eller i større grupper. På dette event kan der maksimalt deltage 12 personer.

Bemærk: Der skal underskrives en selvrisikoerklæring på maksimum 21.875 kr. for eventuelle skader på bilerne. Selvrisikoen kan nedsættes til 10.000 kr. ved køb af en ekstra forsikring til 650 kr. Alle priser er inklusiv moms. Deltagere er dækket af FDM's ansvarsforsikring.

Sådan får du racerdrømmen opfyldt:

Bestil direkte på denne side eller ring direkte til FDM Jyllandsringen på telefon 86 85 33 22.

Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdato.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.