Mere om oplevelsen

Køreteknik 3 er et 6 timers kursus, der starter i vores moderne veludstyrede kursuslokaler. Her får du en repetation af bilens teknik såsom ABS, ESC osv., hvordan teknikken fungerer og ikke mindst, hvordan udnytter du den nye teknik optimalt. Teorien afvikles som power point præsentation med billeder og videoklip. Du får ligeledes en grundig teoretisk gennemgang af de køretekniske grundprincipper, herunder gennemgang af Friktionscirklen, så du opnår optimal bremse- og styreteknik og vi gennemgår selvfølgelig de manøvrer, du skal træne i praksis ude på banen.

Når du kører på banen, har du radiokontakt med en af vores erfarne instuktører, der sørger for, at guide dig igennem manøvrerne på en sikker og lærerig måde.
Hver enkelt manøvre gennemkøres tilpas mange gange, så funktionerne bliver grundigt indlært. Således at du den dag, det bliver alvor ude i trafikken, har teknikken liggende på rygraden og har et mentalt overskud der gør, at du klarer dig ud af situationen.

På køreteknik 3 omfatter en del af kursusprogrammet kurvekørsel med høj hastighed og kombinationsmanøvrer/reaktionsøvelser styret af lysanlæg. Til sidst gennemkørsel af specialbane, der sammenfatter øvelserne på tør,våd og glat bane.

Bemærk! Øvelserne varierer på Jyllandsringen og Sjællandsringen pga. de fysiske forhold 
 
Se mere på www.fdmkøreteknik.dk . Tilmelding kan ske ved at kontakte os på telefon 86 85 33 22.

Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdato.  Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.