Mere om oplevelsen

Oplev Elvis på storskærm med live symfoniorkester i "The Wonder of You", 2017 European Arena Tour. Jyske Bank Boxen, Herning, den 13/5 2017.

I maj 2017 - 50 år efter Elvisogtrade; og Priscilla Presley blev gift - vil du  få en chance, som mange er gået glip af - nemlig at opleve manden, som blev populærmusikkens fremtid, i en live koncertoptagelse med titlen "The Wonder Of You". 

Billetsalget foregår via Billetlugen, da der er mange forskellige billetkategorier, vises her kun pris for den dyreste billetkategori, priser på Meet og Greet, VIP mv. finder du på Billetlugen.

Priscilla Presley, som selv vil være til stede på scenen til koncerterne, udtaler:

'Sikke en ære det er, at få lov til at producere og præsentere en live koncertoplevelse, som er en videreudvikling af, hvad der viste sig at blive et anerkendt og elsket album, akkompagneret af et højt estimeret symfoniorkester. ' 

Gennem FDM får du adgang til et eksklusivt forsalg, som starter allerede i dag, tirsdag den 13. september. Det ordinære billetsalg starter først på fredag den 16. september. Du kan vælge mellem 3 billetkategorier:

Meet og Greet:
- Billet kategori A (de bedste pladser i denne kategori)
- Personligt møde med Priscilla Presley (Meet og Greet)
- Officielt koncertprogram
Pris: 1.500 kroner + gebyr
- Mulighed for at opgradere med VIP-pakke (uden billet)  for 500 kr.
Hvis du ønsker at opgradere til denne pakke, med buffet osv., vil du efter at købet er gennemført få mulighed for dette. Det ligger altså ikke på Billetlugens hjemmeside som et særligt produkt.
VIP-pakke:
- Billet kategori A (de bedste pladser i denne kategori)
- Velkomstdrink
- Buffet (se menu via billetlink, spisning foregår i restauranten på 2. etage i Jyske Bank Boxen)
- Pauseposer indeholdende vin, vand, snack
- Fri garderobe
Pris: 1.270 kr. + gebyr

Almindelige billetter:
Kategori A: 770 kroner + gebyr
Kategori B: 630 kroner + gebyr
Kategori C: 490 kroner + gebyr

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
 
FDM er alene formidler af salget af denne billet. Billetten sælges gennem ekstern partner, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.