Mere om oplevelsen

Bemærk - Dette arrangement inkluderer en sandwich, en øl/ vand samt kaffe. Dørene åbner kl. 18.30.

Mikkel Beha Erichsen er de seneste år blevet kendt som hele Danmarks eventyrer, når han med sin familie letter anker og tager afsted med det gode skib Havana med 'Kurs mod fjerne kyster'. Det populære program har i sig selv over 181.000 følgere på Facebook, og er vurderet til et af de mest sete faktaprogrammer på dansk TV. Programmet vandt også i 2015 en Zulu Award for 'Årets originale TV-program'.

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden og alle de udfordringer, der følger med, når du slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.
Mikkel viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra tv-serien Kurs Mod Fjerne Kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.