Mere om oplevelsen

OBS! FDM Jyllandsringen har ikke en campingplads mere, men du har nu mulighed for at bestille en "lejrplads" hvor du kan overnatte hele weekenden fra den 11. maj til den 13. maj. Adgang fra fredag kl. 12. Man kan ikke selv vælge placeringen af lejrpladsen. Prisen er ikke pr. person, men pr. lejrplads. Så hvis I kommer to personer, skal I kun købe én lejrplads. Der er kun plads til én vogn, ét telt eller camper pr. plads.

VIGTIGT! Børn under 12 år  kræver ingen entrébillet for at komme ind den 12. og 13. maj.
Lørdag den 12. maj kræves ingen billet for at komme på tribunerne, men søndag den 13. maj kræver det billet - også til børn - for at tilgå tribunerne.

Til søndag kan der tilkøbes siddepladser på VIP tribune, som er placeret i RØDT område, ståtribune som er placeret i GULT område eller stoletribune, som er placeret i LILLA område. Se banekortet her på siden.

ÅBNINGSLØBET SKYDER SÆSONEN IGANG
Sæsonen 2018 ser ud til at blive lige så spændende som de foregående sæsoner. Mascot DTC mesteren fra 2017, Lasse Sørensen, skal forsvare sit mesterskab, i 2018.

Der vil i 2018 komme mellem 20 - 25 biler til start. Løbende vil kørerne blive offentliggjort på www.dtc.dk. Med nye kører, de etablerede stjerner er der lagt op til endnu en særdeles spændende sæson.

Deltagende klasser til åbningsløbet 2018:
- Mascot DTC
- Yokohama 1600 Challenge
- Yokohama Super Cup
- Special Saloon Car
- Formel 4
- DS3 Cup
- Syver Race
 
Tidsplan:

Hovedindgangen åbner kl. 8.00.

Lørdag - Aktiviteter på banen 9.00-18.00.

Søndag - Aktiviteter på banen 10.00-18.00.

Detaljeret tidsplan offentliggøres senest to uger før løbsweekenden.

Yderligere information om programmet på http://www.dtc-motorsport.dk/