Mere om oplevelsen

OBS! Du kan ikke selv vælge pladserne til showet. Disse vil blive fordelt og eftersendt af FDM oplevelser før showet.
Hvis du har købt dine billetter før den 16. november, vil dine billetter blive tilsendt før den 24. december. Hvis du køber billetter efter den 15. november, vil dine billetter blive tilsendt efter den 3. januar.

Billetterne til showet er A-billetter.

FDM har følgende allokationer:
Forum - Terasse Højre og Terasse Venstre
Jyske Bank Boxen - Sektion L3 og L4

FORTRYLLENDE VERDENER

I "Fortryllende verdener" kan I møde alle de elskede figurer fra Biler, hvor Lynet McQueen, Bumle og besætningen udfører høj-hastighed stunts og løb over isen, som du aldrig har set før.

I dykker også ned i eventyret om Ariel og det fantastiske undersøiske kongerige, hvor I også kan møde de elskede figurer Tumle og Sebastian.

I kommer også med ind til byen, hvor legetøjet er tilbage! Oplev Buzz Lightyear, Woody, Jessie og Toy Story-banden, mens de forsøger at flygte fra de uregerlige unger i Sunnyside Dagplejen, i deres mest dristige eventyr nogensinde!

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du være med til at indtage den vinterlige verden i Arendal med søstrene Anna og Elsa, samt vennerne Olaf og Kristoff fra Disneys Frost.

Fra hvinende hjul til blå bølger, iskolde magiske verdener til det uendelige og endnu længere - din families bedste Disney-øjeblikke kommer til live med Disney On Ice præsenterer "Fortryllende verdener".

Praktiske informationer: 
- Børn under 2 år har gratis adgang. Vær opmærksom på, de skal sidde på skødet og ikke har eget sæde.
- Børn på 2 år og over skal PÅ SHOWDAGEN have deres egen billet og sæde.
- Der må medbringes ekstra sæde til børn - vis dog hensyn til at børn der sidder bagved også skal kunne se.
- Det er ikke tilladt at medbringe mad, drikkelse eller kameraer. 
- Der er køligt i salen på grund af isen, så husk varm påklædning.
- For at der ikke skal være tvivl om, hvem der er en del af showet, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt for publikum over 14 år at bære kostumer under forestillingen. Tøj og hatte/huer med Disney-motiver er mere end velkomne, så reglerne gælder kun for heldragter eller andet, der kan forveksles med officielle Disney-figurer.
- Showet foregår på dansk.
- Dørene åbner 1 time før, showet begynder.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.