Mere om oplevelsen

Bemærk! Der er ikke er forskel på normalpriserne og medlemspriserne, men ved køb af billetterne hos FDM får du muligheden for at møde Stig Rossen til et helt særligt meet n' greet, som almindelige billetter ikke giver adgang til. 

Bemærk! Du kan vælge mellem VIP siddepladser eller Kategori 2 siddepladser til arrangementet. Begge typer billetter inkluderer meet og greet med Stig Rossen. VIP siddepladserne er siddepladser tættest på scenen, hvor kategori 2 siddepladser er placeret midt i salen eller ude i siden tæt på scenen.

Program:
Kl. 16:45 - Velkomstdrink i restauranten på 2. sal
Kl. 17:15 - Meet og Greet med Stig Rossen
Kl. 18:00 - Middag i salen (Buffet)
Kl. 20:00 - Danmarks Største Halbal starter.

(Du vil også modtage en infomail med det specifikke program)

FEST OG FÆLLESSKAB
 
Danmarks største multiarena bliver omdannet til en kæmpe halfest med tusindvis af fest- og danseglade gæster. Kandis byder op til dans med deres forrygende hits som Glade minder, En lille ring af guld. Flemming Bamse Jørgensens folkekære ørehængere - lige fra Vimmersvej til den lille båd, der gynger - bliver leveret af Stig Rossen og Vennerne.
 
Jyske Bank Boxen byder jer til dette ægte halbal. Hele aftenen har I jeres egne pladser ved borde i Jyske Bank Boxen, hvor I først nyder buffeten sammen med de andre festglade mennesker. Herefter indtager de to dansebands scenen og skiftes til at trykke deres største hits af i et brag af show, der varer hele aftenen.
 
Det er årets fest, som du ikke må gå glip af!

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af billetten. Billetten sælges gennem ekstern partner, og denne er ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer.