Mere om oplevelsen

OBS! Weekendbilletten gælder fredag, lørdag og søndag.

Giv dig selv og familien en fantastisk og helt unik oplevelse. Classic Race Aarhus fortsætter med at imponere på den internationale motorsportsarena. 

INTERNATIONAL KLASSE
Classic Race Aarhus bliver ofte kaldt for Nordens Monaco på grund af den smukke placering langs strandpromenaden og Marselisborg Slot i Aarhus.
Her er masser af rå race og hård konkurrence, og mange rejser langt for at opleve racefestivalen. Classic Race Aarhus er allerede blevet et traditionsrigt samlingssted for bilentusiaster fra en lang række lande.

RACERFESTIVAL MED STIL
Classic Race Aarhus er andet og mere end motorsport. Racefestivalen er en historisk fortælling om bilens udvikling gennem årtierne - med historier, der kan samle både voksne og børn, piger og drenge. På Goodlook Street kan man shoppe og beundre skønne kvinder og mænd i tidstypisk beklædning fra 1950erne og 1960erne. Her vil der også være flere internationale boder i stilen fra denne periode. Der vil være mulighed for at tage en svingom  i 'Dancehal' eller nyde et glas køligt Champagne.

Flere end 750 frivillige arbejder for at skabe den helt rigtige stemning under løbet og sørger for, at både gæster og deltagere får en stor oplevelse.

KONGELIG DELTAGELSE
I de seneste år har Hans Kongelige Højhed Prins Joachim været tilmeldt løbet, endda med stor succes. I 2015 vandt prinsen klassen for biler fra før 1965. Prinsens to sønner har tidligere deltaget i  fredagens traditionsrige sæbekasseløb for børn og unge. Og netop de yngste årgange spiller en stor rolle i Classic Race Aarhus, der er en non-profit organisation, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

Så hvis du vil give dig selv, din familie og venner en helt særlig og uforglemmelig oplevelse, så tag til Classic Race Aarhus den 25. til 27. maj 2018.

Pladsen er åben:
Fredag den 25. maj fra kl. 8.30 til 18.00
Lørdag den 26. maj fra kl. 7.30 til 18.00
Søndag den 27. maj fra kl. 7.30 til 18.00

I mellemtiden kan du læse meget mere på www.craa.dk

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.