Mere om oplevelsen

OBS! Billetterne til denne forestilling er A-billetter. Vi skal gøre opmærksom på, at forestillingen indeholder scener og sprogbrug, der kan virke stødende.

Arrangementet inkluderer og forløber således:

- Eksklusivt indblik i livet bag scenen, når du får en spændende rundvisning bag kulisserne. Bemærk: Mange trapper.
- Derefter to retter fra den særlige 'Book of Mormon' menu i Teaterkælderen med et glas vin, vand uden brus og kaffe til desserten.
- A-Billet til forestillingen 

Information om mødetid og sted fremsendes på mail ca. 7 dage inden arrangementet finder sted

THE BOOK OF MORMON
The Book of Mormon er en knivskarp satire over religion, kultursammenstød og musicalgenren.Vi følger to unge missionærer fra Salt Lake City. De sendes til en fjern landsby i Uganda, for at missionere og udbrede kendskabet til mormonernes hellige skrift Mormons Bog. Den ene missionær Price er en entusiastisk og stærkt troende ildsjæl. Hans makker Cunningham er en akavet, men velmenende nørd, tror, at deres destination vil være præcis som i The Lion King.

Virkeligheden viser sig naturligvis at være ganske anderledes. Cunninghams tendens til konstant at pynte på sandheden bringer snart dem begge i vanskeligheder.

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af denne billet. Billetten sælges gennem ekstern partner, Ticketmaster, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.