Mere om oplevelsen

NYHED 2018: Den Hemmelige Verden
I år har BonBon-Land fået en unik nyhed, nemlig 'Den Hemmelige Verden'. Viktor Vandorm er nemlig blevet to forlystelser i én. Du og dit barn på over 120 cm kan få VR-briller på og herefter er det blot at vente og opleve en helt unik tur, mens du kører af sted i rutchebanen. Som passager kommer du på en rejse til en verden, hvor du vil opleve spændende ting og vi lover, at du bliver overrasket undervejs - også næste gang du prøver den. For du når slet ikke at opleve og sanse det hele på én enkelt tur.

HISTORIEN BAG DANMARKS SJOVESTE FORLYSTELSESPARK

Det hele startede med en slikfabrik i Holme-Olstrup - en lille by udenfor Næstved. En dag stod ejeren Michael Spangsbergs og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: "Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter'. Sådan opstod ideen til at skabe slikket med de frække og sjove navne, som Mågeklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks - og selvfølgelig Hundeprutter.

Det skøre slik blev hurtigt populært, og slikket blev så godt modtaget, at folk fra hele landet begyndte at sende deres egne idéer med sjove navne til slikket til slikfabrikken i Holme-Olstrup, der i de kommende år skulle blive kendt som byen med forlystelsesparken med de sjoveste og skøresteforlystelser.

BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.

FORLYSTELSER TIL ALLE ALDRE

I BonBon-Land er et væld af super sjove forlystelser. I kan prøve vilde forlystelser, forlystelser med vand, forlystelser i luften, forlystelser der drejer rundt, forlystelser til de helt små og mange flere.

De mindste kan prøve forlystelser som Sprutten, som er en hyggelig rundtur med den store, lilla, seksarmede blæksprutte Sprutten. Det kildrer lidt i maven, og man kan måske blive lidt rundtosset, da Sprutten drejer rundt og går og ned på samme tid. De mindste kan også prøve Hundeprutten, som er den ældste forlystelse i BonBon-Land. Det er BonBon-Lands mindste rutschebane med sine 125 meter, men der er stadig fuld fart på alligevel, når Hundeprutten slipper en ordentligt vind.

Til vovehalsene er der for eksempel forlystelsen Svend Svingarm, som kun findes i BonBon-Land. Under svingturen kommer du op på en topfart på 115 km/t, og du vil komme hele 44 meter over jorden. Det er en svingtur, som du sent vil glemme. Hvis I kan lide at hænge på hovedet, kan I også prøve Vildsvinet, som er en rigtig vildbasse. Man bliver kørt op i 22 meters højde for derefter at suse lodret ned, og herefter kører I gennem et nervepirrende loop. BonBon-Land anbefaler, at man ikke prøve Vildsvinet, når man lige har spist.
I kan også prøve Hankatten, hvor det både går og op ned på samme tid. Det er en vanvittig roterende rutschebane, hvor du også bliver kørt op og ned ad de stejle og kurvede fald. Hankatten er nemlig ikke en lille blid kattekilling, men en rigtig vildkat.  

Hvis I har brug for en pause fra alle forlystelserne, er der masser af spisesteder, hvor du kan spise med den sunde eller søde tand.

PRAKTISKE INFORMATIONER
Se linket her på siden for BonBon-Lands åbningstider.

BonBon-Land åbner den 27. april og lukker igen den 27. oktober 2018.

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat til BonBon-Land.

Husk at når du først har betalt for entreen, så er alle forlystelser gratis i BonBon-Land.