Mere om oplevelsen


De fire bakkersangerinder består i år af Sara Gadborg, Dot Wessman, Lone Jensen og Tina Grundwald. Disse fire skønne bakkersangerinder sidder på de højryggede stole hele aftenen, og hvis man hører bakkesangerinderne klage over tørst eller bryde ud i sang 'Uden øl og langt fra hjemmet', vil den, som sender en omgang på scenen, hurtigt blive populær. Husk at skrive afsender, så bakkersangerinderne ved, hvem de skal synge deres tak til. Derudover har hver bakkesangerinde sin favoritdrink, der serveres, når en gæst giver en omgang.

I forestillingens indslag er naturligvis den kendte blomstersang 'Køb blomster - køb blomster', hvor der er rig mulighed for at få en rose med hjem, hvis man kaster en mønt op på scenen eller putter en seddel i en sangerindernes strømpebånd, når de går rundt i salen.

Efter en festlig aften med skål, sang og gyngen slutter aftenen af på poetisk vis med sange som 'Kys mig godnat' eller 'Efter sådan en yndig aften', så I alle kan gå hjem gennem den grønne skov og nynne 'Amor som blind passager'.

Arrangementet inkluderer

Kl. 17 - foredrag
Aftenen starter med et foredrag i Bakkens Hvile, hvor syngepige og ejer af Bakkens Hvile, Dot Wessmann, fortæller om husets og syngepigernes historie. Til foredraget serveres en øl eller et glas vin

Kl. 18 - middag
Herefter følges vi over til Restaurant Røde Port kl. 18, hvor der vil blive serveret følgende menu: - Forret: Røget laks med caviar-mayonnaise, eddikesne og krydderurter. Serveres med brød og smør. - Hovedret: Helstegt oksemørbrad med dagens grøntsager, pommes rissolle og hjemmelavet bearnaise sauce.
- Dessert: Bagte blommer med brændt hvid chokolade og vanille-is. OBS. Drikkevarer afregnes efter forbrug

Kl. 20 - Forestilling på Bakkens Hvile   

Kl. 22.25 (cirka) - Forestillingen slutter

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.