Mere om oplevelsen

Bakken er på mange måder et unikt sted. Med en historie, der strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, er Dyrehavsbakken intet mindre end verdens ældste forlystelsespark. Bakken er et overflødighedshorn af underholdning for hele familien, da Bakken har 33 kørende forlystelser og uanset alder, kan man få et sus i maven.

NYHED I 2018 - nu holder Bakken åbent i efterårsferien og julen. 

Få rabat på Turbånd til Bakken, når du er medlem af FDM og brug billetten med det samme.

FORLYSTELSER TIL ALLE ALDRE
I kan blandet andet prøve Rutchebanen, som ligger majestætisk midt på Bakken. Hvis I er lidt mere frygtløse, kan I prøve Extreme, hvor I med frithængende fødder bliver kastet rundt i alle retninger, da I både kører sidelæns og på hovedet. I kan også prøve Radiobilerne, hvor I ikke behøver at følge færdselsreglerne, hvor det nemlig er tilladt at køre ind i andre, træde sømmet i bund og snurre rundt på en femøre.  

Til de mindste har Bakken 11 børneforlystelser. Børnene kan prøve børnerutschebanen Mariehønen, hvor de voksne kan nyde udsigten fra Mariehønens udsigtsperron, mens børnene tager en tur. Børnene kan også komme på et hoppende eventyr i forlystelsen Kænguru, som både byder på sug i maven og fartvind i ansigtet.

Hvis de mindste har brug for en pause, kan I se Pjerrot, hvor han foran sit lille grønne hus tryller og fortæller gode historier. Det gør han på alle åbningsdage kl. 15.00, 16.00 og 17.00.

De mindste kan også møde krammedyret Kalle Kronhjort, når han går rundt for at hilse på børn og barnlige sjæle. Kalle Kronhjort elsker børn og er en meget hjælpsom fyr, som hjælper til i alle forlystelserne, hvis der er brug for det.

Hvis I ligesom mange andre danskere er vilde med tv-serien Matador, kan I også besøge Korsbæk på Bakken og opleve den ægte Matador-stemning, da Bakken har genopført den lille by Korsbæk. Her kan I møde dygtigere skuespillere som hver dag spiller de kendte roller fra serien, og du kan blandt andet besøge butikker og genopleve musikken fra tv-serien. Tag på en unik tidsrejse tilbage til 1920'erne og 1930'erne og få stimuleret alle sanser. Det er også muligt at komme på en guidet tur. Se Bakkens hjemmeside for mere information.

I kan også gå en tur i Dyrehaven, hvor I kan nyde Dyrehavens smukke natur og idyl. Måske ser I nogle af havens dyr. Dyrehaven har 300 krondyr, 1600 dådyr og 100 sikaer. De er fredelige, men det er vigtigt, at I stadig passer på og holder afstand. Specielt i dyrenes brunsttid.

PRAKTISK INFORMATION
De billetter som du køber og printer herfra, skal ombyttes til dagsaktuelle Turbånd på Bakken.

Turbåndet giver adgang til Bakkens 32 kørende forlystelser. Dog max. 10 ture pr. forlystelse.
Turbåndet er personligt og kan kun benyttes på den aktuelle besøgsdag.

Se linket her på siden for Bakkens åbningstider.

Du kan vælge at udskrive din billet, eller du kan vise din billet på et elektronisk device (mobiltelefon og lignende).

Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.