Mere om oplevelsen

Program:

- Kl. 10.30: Rundvisning på Christiansborg Slot. Mødetid er 10.20 ved billetsalget.

Rundvisningen på Christiansborg Slot varer cirka én time. Efter rundvisningen er der en kort spadseretur til Restaurant Slotskælderen (cirka 200 meter), Fortunstræde 4, 1065 København K.

- Kl. 12.00-13.30: Frokost i Restaurant Slotskælderen, hvor der vil blive serveret tre styks smørrebrød samt en øl eller vand.

(Dette program vil også fremgå af din billet)

BAG GUVERNØRENS SPEJLE
Den kostbare møbelsamling fra Peter von Scholten blev lastet på et skib og sendt til Danmark, hvor det netop færdigbyggede Christiansborg Slot stod tomt. Her flyttede flere af møblerne ind, og i dag kan de stadig ses i Christian 6.s gemark. Med udstillingen "Bag guvernørens spejle" bliver denne samling udvidet, og de kongelige sale vil blive omdannet til caribisk guvernørbolig.

I Guvernementshusets spejlsal vil der blive spillet op til dans, hvor den sødmefulde duft af kaprifolium slår gæsterne i møde. Her får du chancen for at spejle dig i de samme spejle, som von Scholten og hans gæster har spejlet sig i - og du vil både blive inviteret og provokeret til at spejle dig i deres og vores fælles historie.

FORBRUGER- OG KØBSINFORMATION
FDM forbeholder sig mulighed for aflysning/sammenlægning af grupper i tilfælde af for få tilmeldte. 
 
Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.