Mere om oplevelsen

OBS! Billetterne til denne forestilling er A-billetter. Ovenstående pris er 923 kr. + gebyr på 20 kr.

Det Ny Teater sætter alle sejl til, når Det Ny Teater for første gang opfører Irving Berlins klassiske musical i en opdateret og storslået opsætning. Dermed forsættes rækken af nye versioner af klassiske musical-mesterværker som The Sound Of Music og senest Anything Goes.

VERDENS FØRSTE KVINDELIGE SUPERSTAR

Forestillingens handling er løst baseret på den virkelige og fantastiske historie om Annie Oakley og Frank Butler. Annie, en drengepige fra bøh-landet og Ohios bedste skytte, bliver opdaget af Buffalo Bill og overtalt til at optræde i hans wild west show. Hun falder pladask for showets stjerne og mesterskytte Frank Butler. Begge har de mødt deres ligemand, og snart konkurrerer de både om at ramme plet og om at vinde hinandens hjerter. Annie bliver verdens første og største kvindelige superstar, men hvordan får hun ram på en mand?

Arrangementet inkluderer og forløber således:

- Eksklusivt indblik i livet bag scenen, når du får en spændende rundvisning bag kulisserne. Bemærk: Mange trapper.
- Derefter 2 retter fra den særlige 'Annie Get Your Gun' menu i Teaterkælderen med et glas vin, vand uden brus og kaffe til desserten.
- A-Billet til forestillingen 

Information om mødetid og sted fremsendes på mail ca. 14 dage inden arrangementet finder sted

FORBRUGER - OG KØBSINFORMATION
FDM er alene formidler af salget af denne billet. Billetten sælges gennem ekstern partner, og disse er ansvarlige for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser ved køb af billet på partners hjemmeside.